Nali Recruitment
"More than recruitment"Onze diensten 

Loopbaanbegeleiding/coaching:

Met meer inzicht de juiste keuzes maken:

Je staat voor keuzes in je loopbaan. Je wilt met meer energie aan de slag met iets wat écht bij jou past. Hoe zorg je er nou voor dat je die juiste keuzes kunt maken?

Het is een zoektocht die niet altijd makkelijk is en ik help jou verder met ons programma Loopbaancoaching. Je krijgt hiermee meer inzicht in jezelf en jouw professionele profiel. Hiermee kun je de vertaling maken naar concrete keuzes in jouw loopbaan. Jij en jouw loopbaan staan centraal.

De coaching richt zich erop om jou in beweging te zetten bij het bereiken van je doelen. Je krijgt handvatten om je loopbaan zo passend en effectief mogelijk in te richten. Je kunt sparren over wat je kunt, over jouw groeimogelijkheden en waar jij nu echt energie van krijgt!

Kwaliteit van het leven en Persoonlijk Ontwikkel Plan:

Bij het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan denk je als persoon gestructureerd na over hoe je de kwaliteit van het leven kunt vergroten. In zijn eenvoudigste vorm stel je bij het opstellen van een POP de volgende vragen:

  • Wat wil ik bereiken?
  • Wat voor een persoon wil ik uiteindelijk zijn?
  • Weet ik van mezelf wat mijn persoonlijke doelstellingen en ambities zijn?
  • Maak ik de juiste beslissingen om die doelen te bereiken?
  • Heb ik controle over hoe mijn leven zich ontwikkelt, of laat ik veel aan toeval over?

Ik help jou de juiste richting op uiteindelijk ben jij zelf verantwoordelijk voor de keuzes die jij maakt in het leven, maar het kan helpen hierover te praten en samen doelen te stellen dit doe ik door eerst een intake gesprek aan te gaan en vervolgens in de maanden erna aan de hand van een POP te kijken of jouw leven verandert en daarbij de kwaliteit van het leven verandert.

Recruitment:

Uiteraard bemiddelen wij ook, met meer dan 10 jaar relevante werkervaring kunnen wij in elk vakgebied of branche voorzien. In principe bemiddelen wij van Junior tot Executive level recruitment gaat om het vinden van de juiste persoon en met de ervaring die wij hebben kunnen wij dit op ieder niveau.

Wat onderscheidt ons dan van elk ander bureau? Heel eerlijk ik weet het niet ik zeg altijd maar zo het bedrijf is zo goed als de recruiter die tegen over je zit. Mijn aanpak is in ieder geval open, eerlijk en transparant, tuurlijk willen wij het liefst alles invullen maar het begint bij duidelijkheid en eerlijkheid in het proces. Met een netwerk van meer dan 10.000 kandidaten denk ik dat wij in veel branches kunnen voorzien dit gecombineerd met een persoonlijke aanpak naar zowel kandidaat als klant toe maakt van ons een sterke partner in het vinden van de juiste mensen. Onder het kopje kosten dienstverlening kunt u zien welke tarieven wij rekenen, alles in het kader van transparantie en openheid.

Masterclasses:

Wij geven door het hele land masterclasses op het gebied van loopbaan, kwaliteit van het leven en persoonlijke ontwikkeling. Door het verkrijgen van inzicht in eigen gedrag en communicatie is het mogelijk om bepaalde gedachten of patronen te doorbreken en te veranderen. Mijn doelstelling is om mensen vooruit te helpen. In hun carrière, in hun persoonlijk leven, in de verschillende situaties waarin ze zich begeven. Een masterclass duurt ongeveer 2 uur waarin interactie tussen de deelnemers centraal staat door het delen van verschillende verhalen en daarop in te haken creer je inzicht en krijg je leidraad mee om dingen daadwerkelijk te veranderen. De Masterclasses worden zowel online als op locatie gegeven. Uiteraard is het mogelijk na de masterclass verdere begeleiding te krijgen om jouw persoonlijke doelstellingen te realiseren.